Festivalul Sziget, Insula Libertatii, vacanta festivaliera de o saptamana de la Budapesta, tocmai si-a anuntat primele 14 nume din lista artistilor. De acum incolo anunturile vor fi publicate in ritm continuu, si vor include nu doar muzica, ci si teatru contemporan, circ, arta si multe altele. Festivalul Sziget va avea loc intre 9-16 august 2017 si abonamentele la pret redus pot fi cumparate pana in data de 31 decembrie 2017.

Festivalul Sziget se desfasoara pe o frumoasa insula verde din inima Budapestei, unde peste 500.000 de szitizeni din peste 100 de tari isi dau intalnire, in fiecare an, pentru a sarbatori impreuna. Szigetul a primit de doua ori premiul acordat celui mai bun festival european, iar anul trecut l-a primit pe cel acordat celui mai puternic line-up de pe continent. Programul festivalului include peste 50 de locatii, astfel ca pe langa artistii principali de pe scena principala, szitizenii se pot bucura si de o atmosfera unica care dureaza intreaga saptamana.

 

Seria de anunturi legate de festival a inceput, in lunile care urmeaza programul se va imbogati cu sute de nume, primele 14 reprezentand multe genuri diferite, in traditia unei oferte cit mai diverse. Dimitri Vegas & Like Mike vor fi gazdele spectaculosului show final al celei de-a 25-a editii a Szigetului, ultimul concert de pe scena principala din ultima zi. Major Lazer va fi headlinerul altei seri pe scena principala, tot aici ii regasim si pe Tom Odell si Two Door Cinema Club. Giganticul cort A38 va gazdui numerosi artisti, primii anuntati fiind Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus si GTA. Primii confirmati in programul Arenei sunt Oliver Heldens si W&W. In urmatoarele luni multe alte nume se vor adauga programului incluzand si numeroase alte locatii.

 


Bilete

Peste 25% din abonamente au fost vandute in primele 24 de ore de comercializare, iar pana in data de 31 decembrie ele sunt inca accesibile la un pret redus.

Primele nume anuntate, in ordine alfabetica:

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

Mai multe informatii: www.szigetfestival.com
Bilete disponibile: aici