Femeile rup traficul de net in doua cautand concerte si evenimente la care sa se prezinte. Barbatii, de cele mai multe ori, asteapta sa le pice o invitatie sau se trezesc in mijlocul concertului intreband cine canta.
* Atentie, aici nu vorbim de fanii hardcore ai unor trupe. 

Femeile citesc toate articolele cu ”ce a cerut Lady Gaga sa aiba in backstage”. Trebuie sa stie tot despre artistul pe care merg sa-l vada. Barbatii baga un Youtube rapid cu o ora inainte de concert ca sa stie despre ce e vorba. Femeile mai au un pic si printeaza versurile pe foaie. Se pregatesc inainte sa iasa din casa de parca ele ar fi cele care urmeaza sa urce pe scena. La festivaluri pregatesc ghiozdanul ”de scandal” din care elimina obiectele interzise de organizatori. Evident ca stiu asta, doar au citit inainte cu ce pot intra si cu ce nu.

Barbatii vor sa stie cat costa berea si de unde isi iau jetoane. Ele au servetele uscate, servetele umede, gel de maini, crema cu protectie solara, pelerine, ceva mai gros de imbracat, programul festivalului si poate chiar o pancarta cu mesaje pentru trupa. Pe ei nu-i intereseaza cat va fi de frig, ce trupa canta la ce ora, se iau dupa multime si sigur ajung unde trebuie.

Femeile abia asteapta ca artistul sa spuna ceva publicului, vor sa simta ca exista o legatura intre ele si oamenii de pe scena. Abia asteapta sa se hipersensibilizeze la hitul artistului si sa cante in cel mai frumos duo imaginar. Barbatii se uita la cablatura de pe scena, la cum se bate in tobe, la ce fel de instrumente sunt pe scena, cum se propaga sunetul, cum se aude. Ele in timpul asta cauta emotia. Si iau un servetel din geanta super echipata, sterg lacrima si apoi il intreaba pe el: ”sigur nu ti-e frig, nu vrei geaca pe care am luat-o de acasa?”.

Nu exista concerte dedicate exclusiv femeilor. Chiar si la Julio Iglesias tot sunt tarati niste barbati a caror masculinitate mai pierde din vieti, ca-n jocurile video, de fiecare data cand Julio inchide ochii si canta. Nici concerte dedicate exclusiv barbatilor nu exista. Si chiar daca delimitarea nu a fost trasata, reprezentantii celor doua mari genuri par ca sunt la concerte diferite tot timpul. Mi s-a confirmat acest lucru si dupa un concert din Baia Mare. Atunci, o EA mi-a spus: “imi place Vita de Vie, dar nu o sa mai vin la concertele tale. La ultimul concert ai sarit in public si mi-ai dat un cap in gura”. Am lovit si niste EI, dar nu am primit plangeri. Lor cred ca le place. Sau poate EI i-am intrerupt ritualul savurarii unui spectacol pe care ea il vizionase intr-un anumit fel. Ei cred ca s-au bucurat de saltul spontan, le-am dat un motiv sa-si faca refill la bere.

Dar asa e cu ELE si cu EI. Ele traiesc in Visare si dau cu Praf de Stele la orice spectacol, pe cand ei abia asteapta sa se faca Varza pe Basul si cu Toba Mare.

Uneori simt insa ca n-am nimerit ritmul perfect cu sexul frumos, uneori simt ca trebuie sa schimb foaia si sa bag repede o balada ca sa scot un "awww" de la ele. Sunt sigur ca si voi ati vrea sa stiti uneori care e ritmul perfect pentru ele. Atunci luati de vedeti Tutorialele pentru barbatii care nu pricep ce vor sa spuna femeile.
O campanie UNA de la ING, prima asigurare din Romania dedicata special femeilor.