Cele peste 20.000 de abonamente puse in vanzare au fost cumparate integral, dar fanii pot in continuare cumpara „bilete pentru orice zi” pentru a-si vedea artistii preferati

Cu mai bine de o luna inainte de inceperea festivalului, toate abonamentele Electric Castle 2017 puse in vanzare s-au epuizat. Cel putin 20.000 de oameni vor trai vreme de 5 zile atmosfera celei mai spectaculoase editii Electric Castle de pana acum.

Lor li se adauga miile de oameni care si-au cumparat deja „biletele pentru orice zi”, respectiv Any Day Ticket. Un numar limitat de astfel de bilete vor ramane la vanzare online pe site-ul Electric Castle, atat in varianta standard, cat si in versiunea premium, care pe langa intrarea in festival asigura si accesul la facilitati speciale, inclusiv posibilitatea de a urmari concertele dintr-o zona cu vizibilitate perfecta, amplasata in apropierea scenei principale.

Fanii care nu au reusit sa isi cumpere un abonament pana acum au sansa de a-l primi gratuit. Pentru al treilea an consecutiv, Electric Castle promoveaza mersul pe bicicleta ca transport alternativ si isi incurajeaza fanii sa foloseasca acest mijloc de transport. Ciclistii care accepta provocarea de a pedala spre festival de la cel putin 250 de kilometri distanta si care sustin la randul lor o cauza ecologista pot fi Eco Ambasadorii celei de-a cincea editii a festivalului, care este si cea mai ambitioasa din punct de vedere al reducerii impactului asupra mediului.

Eco Ambasadorii vor primit intrare si camping gratuit, iar cauzele pe care le sustin vor beneficia de promovare intre fanii festivalului si premii de la Lidl si Devron. Ciclistii care vor sa se inscrie in proiect sunt invitati, pana in 5 iunie, pe site-ul asociatiei MAINOI.

In urmatorii ani, festivalul isi propuna sa atinga obiectivul „zero waste”, respectiv sa reuseasca sa recicleze cat mai multe dintre deseurile generate si sa compenseze impactul de mediu prin actiuni care reduc amprenta festivalului.

Electric Castle 2017 se anunta cea mai spectaculoasa editie de pana acum, cu o suprafata de peste 220.000 de metri patrati, unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, respectiv 600 de metri patrati cu o rezolutie 8K, o scena principala cu o deschidere de 80 de metri liniari, mult mai multe zone coperite pentru public si multe alte amenajari noi.

Line-ul eclectic cu care Electric Castle si-a obisnuit fanii ii include in acest an ii include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy si care, anul acesta, a iesit deja cu doua albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat in Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelatiile momentului in indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferica, dar si pentru spectacolul pe care il creeaza pe scena, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus si multi altii.

Mai multe informatii despre artistii si evenimentele programate in acest an la Electric Castle sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.