Robbie Williams va canta pentru prima data in Romania pe 17 iulie.

Avand in vedere ca mult asteptatul concert este la doar cateva zile distanta, n-ar strica sa trecem in revista care sunt cele mai bune piese artistului britanic. De-a lungul carierei sale, Robbie a avut foarte multe hituri care au ajuns pe primele pozitii din topurile din lumea intreaga.

De fapt, putine dintre single-urile sale n-au ajuns hituri. De aceea a fost destul de greu sa alegem doar 5, dar iata ca am reusit sa facem si acest lucru. Speram doar sa le auzim si live la concertul care se anunta a fi cel unul dintre evenimentele anului.

Angels (1997)

Este, foarte probabil, piesa care a avut cel mai mare impact asupra carierei solo a lui Robbie. Lansata in 1997, aceasta a reusit sa faca minuni pentru albumul Life Thru A Lens, ce pana in acel moment inregistrase vanzari dezamagitoare. Dupa ce Angels a devenit din ce in ce mai populara, albumul a devenit un adevarat succes. De asemenea, la Brit Awards din 2005, Angels a fost votata cea mai buna piesa din ultimii 25 de ani.Let Me Entertain You (1998)

Dupa Angels a urmat Le Me Entertain You, o piesa plina de energie si inspirata din muzica celor de la Who si Queen. Este o piesa puternica si geniala, pe care Robbie o foloseste in deschiderea tuturor concertelor sale. Asa se va intampla si la Bucuresti.Millenium (1998)

Millenium este prima piesa a lui Robbie care sa ajunga no. 1 in UK. Da, in mod surprinzator, Angels si Let Me Entertain You nu reusisera acest lucru pana atunci. Este si piesa despre care se spune ca a fost inspirata din You Only Live Twice, filmul James Bond preferat al artistului. Si clipul este inspirat tot din acel univers.Feel (2002)

Feel a fost piesa prin care Robbie a marcat o noua reusita in cariera sa, Feel devenind cel mai mare hit al sau din Europa si America. De asemenea, este cea mai populara piesa din cariera sa.Come Undone (2003)

Robbie Williams a fost intotdeauna un personaj controversat si a cauta tot timpul acest lucru. Cu videoclipul pentru Come Undone, care a fost si cenzurat, acesta a reusit sa starneasca un mic scandal. Piesa a fost criticata deoarece vorbea, printre altele, despre un threesome. In urma acestei controverse, a fost anuntata si oprirea colaborarii lui Robbie Williams cu compozitorul Guy Chambers, care definise pana in acel moment cariera lui Robbie.