Teatrul Nottara a programat pentru miercuri, 16 noiembrie si joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu - “ALCOOL”, un spectacol realizat de catre regizorul Mihai Maniutiu pe versurile lui Ion Muresan si muzica fascinantei Ada Milea.

Ti-am tot spus, acoperisul e spart
Noaptea vǎd stelele / cȃnd stau ȋntins ȋn pat
Cȃnd plouǎ... si-n farfuriile noastre plouǎ
Cȃnd e soare... si-n farfuriile noastre e soare
Reparǎ, reparǎ, reparǎ acoperisul... Te-am tot rugat
Reparǎ, reparǎ, reparǎ acoperisul... Acoperisul e spart
Casa noastrǎ e neagrǎ, cȃnd cerul e negru
Casa noastrǎ e rosie, cȃnd cerul e rosu
Nu mai avem... Un ȋnǎuntru al nostru si-un afarǎ al nostru

Alcool este “un spectacol la granita dintre teatru si muzica, dintre umor si amaraciune, dintre speranta si damnare, dintre luciditate si uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasa, dar se ingroapa singura intr-o prapastie. Montata sau nu, muzica Adei Milea are o doza de teatralitate intrinseca nascuta din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cantecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povesti care nu suna niciodata la fel si pe care le poti vizualiza cu ochii mintii fie ca esti intr-un bar la subsol, in aer liber sau intr-o sala de teatru” (Oana Bogzaru, Yorick.ro)

Biletele se pot achizitiona online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara (www.nottara.ro) dar si in format fizic, de la casa de bilete a teatrului. Preturile variaza de la 29.16 lei (pret redus) pana la 47.52 lei.

ALCOOL
pe versurile lui Ion Muresan
Regia: Mihai Maniutiu
Scenografia: Adrian Damian
Coregrafia: Vava Stefanescu
Muzica originala: Ada Milea
Light-design: Cristi Simon

Cu: Ada Milea, Vava Stefanescu, Ada Navrot, Crenguta Hariton, Ioana Calota, Gabriel Rauta, Alexandru Jitea, Bobo Burlacianu, Alex Neagu, Vladimir Ivanov.

Durata spectacolului: 60 minute.