Sugar&Lime e o echipa cu mai mult sugar decat lime. Ei si-au propus sa indulceasca serile bucurestenilor si sa dea o noua savoare iesirilor la diverse evenimente. Si in aceasta misiune se folosesc de potiuni magice precum niste druizi. Pentru ca ei sunt maestrii cocktail-urilor si mixeaza distractia in pahare de diverse forme pentru tot atatea gusturi.  



Pe Dinu, Anca si Cristi i-am cunoscut la o cafea si apoi am trecut la treburi serioase inainte de un eveniment pe care l-au avut la Saint Ink cand umpleau paharele vizitatorilor cu sange de demon. Am asistat la pregatirea cocktail-urilor verzi si i-am luat la pozat in exercitiul functiunii, dar si in scurtele pauze in care lucrurile au luat-o razna. Dam vina pe absinth, dar si pe faptul ca Sugar&Lime e o echipa haioasa tare. Hai sa-i cunoastem pe cei care care fac din mixuri o adevarata mixtopie, exact asa cum ne place noua. Sugar&Lime despre Sugar&Lime Sugar & Lime este un proiect al unor oameni pasionati de cocktailuri si evenimente de socializare. Sub numele Sugar & Lime avem mai multe concepte de evenimente: Cocktail Evenining, Cocktail Party, Pop Up bar si altele ce urmeaza a fi dezvaluite. Incercam sa aducem cocktailurile mai aproape de oameni. Si facem lucrul acesta combinand, pe langa alcool, si ingrediente culturale sau sociale. Primul eveniment sub numele Sugar & Lime a fost organizat alaturi de cei de la Independenta Film. Inainte de premiera filmului Los Amantes Pasajeros, de Pedro Almodovar, am servit in foaierul de la Cinema Studio, cocktailul din film. Am intregit astfel experienta filmului prin servirea cocktailului devenit deja celebru, Agua de Valencia. Am tinut sa mentionez primul eveniment pentru ca este exemplul perfect de combinatie intre cocktailuri, cultura si socializare. Adica ceea ce vrem noi sa facem in toate evenimentele Sugar & Lime. Si acum, sa cunoastem rand pe rand membrii echipei Sugar&Lime:

DINU - The Cocktail Crafter



Dinu e omul de la butoane din spatele barului. El amesteca, el prepara, el da gol. A fost "crescut" in mediul ONG, unde a lucrat vreme de 10 ani, primii 4 ca voluntar si ultimii 6 ca angajat al unui ONG. Apoi a fost webdeveloper freelance si, din 2009, antreprenor in serie, cu proiecte in webdevelopment, real estate si distributie. Pasiunea pentru cocktailuri a inceput acum aproape 5 ani de zile, cand s-a intrebat ce ar putea sa bea in afara de vin si bere, care nu il atrag in mod deosebit. Cocktailuri preferate: Jasmine (gin, Campari, triplu sec, suc de lamaie), Negroni (Campari, vermut rosu, gin), Whisky Sour (whisky -scotian, un pic afumat, suc de lamaie, sirop de zahar)

ANCA - Story Teller



Anca e storyteller la Sugar&Lime si un fel de mama gasca pentru cand lucrurile o iau razna. Adica pentru momentele in care baietii dau in mintea copiilor. A facut facultatea in Brasov si acum 3 ani s-a mutat in Bucuresti pentru a trai visul ei de atunci, sa lucreze intr-o corporatie. Dupa vreo 2 ani si-a dat seama ca locul ei este intr-o lume mai libera si mai creativa. Asa a ajuns intr-o mica agentie de creatie ca account manager. Intre timp Cristi (care este si logodnicul ei) l-a cunoscut pe Dinu. El i-a propus lui Cristi sa se asocieze cu el si sa faca ceva cu cocktailuri. A venit la pachet cu Cristi si asa s-a nascut Sugar & Lime. Rolul ei este sa spuna povestea Sugar & Lime. Cocktailuri preferate: Gin sour (gin, sirop de zahar si sirop de lime) Bloody Mary (votca, suc de rosii, sos Tabasco, sos Worchester, sare de telina si piper) si Manhattan (whiskey, vermut rosu si bitter Angostura), dar mai are multe de incercat

CRISTI - Connection Engineer



Cristi e un tip amuzant. A fost un fel de animator la sedinta foto, iar Anca, logodnica lui, ne-a spus ca asa se descarca el dupa ce trebuie sa fie un om serios la jobul de zi cu zi. Si el spune despre el ca e amuzant, dar si ca e curios. E de profesie HRist si isi manifesta rebeliunea printr-o vertebra de antreprenor. Discutand cu Dinu despre pasiunea lui cu cocktailuri si dorinta de a materializa aceasta idee intr-un start-up, a decis ca vrea si ca poate!

El e realisto-pesimistul din ecuatie, ponderand visurile lor cu realitatea resurselor disponibile. De asemenea, ca si Connection engineer, creeaza conexiuni intre prietenii echipei fiindca, asa cum s-a intamplat cu el si Dinu, "nu stii niciodata de unde sare colaborarea/ prietenia". Cocktailuri preferate - cele cu bere de ghimbir: Ginger Beer Bourbon (bourbon, bere de ghimbir, suc de lime, menta), Rum-Spiked Ginger Beer Cocktail ( rom negru, suc de lime, bere de ghimbir, suc de lime, zahar), Watermelon-Cucumber Cooler (pepene, castravete, suc de lime, miere, votca)  

Despre Sugar&Lime veti auzi mult mai multe pe mixtopia.ro. Pana atunci, va recomandam sa-i urmariti aici si sa nu le ratati urmatorul eveniment de la Cafeneaua de Lactate de pe 24 aprilie.
 



Poze realizate de Uncle Jeb Studio.