Ultima editie #Dichisar de anul acesta se intampla in weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii).
______________________


INTRARE GRATUITA | Eveniment Facebook >> facebook.com/events/257753704620527/
______________________


#Dichisar este unul dintre targurile de la care avem cele mai mari asteptari de Craciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din Romania, deci anticipam de la inceput doar ce e mai bun din vasta comunitate construita in jurul Breslo.ro.

Editia de Craciun va fi si All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiti creatori de peste an revin la #Dichisar intr-o doza concentrata de cadouri #misto pentru Craciun. Totul in reteta clasica: pe muzica buna, la o cafea cu bezele si un waffle cu afine, sa ne trezeasca pofta de sarbatori.

Dar e altceva, ceva special la acest targ, care ii face pe oameni sa se intoarca, sa-si aduca si prietenii, sa se gandeasca si la un cadou surpriza pentru mama, sora, prietena cea mai buna. E ceva personal.

#Dichisar are mai putin de 2 ani, si totusi si-a construit deja un nucleu fidel si numeros de vizitatori. Ultima editie a avut peste 12 000 de oameni care au raspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat si natural, ca in sufrageria unui prieten. Asta nu se intampla la un simplu targ.

E ceva mai mult aici, iar organizatorii simt asta. La editia trecuta si-au intrebat publicul si au tras concluzii. Iata doar cateva dintre raspunsuri:

• Pleci inspirat si binedispus. Oricui ii face bine sa fie inconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme.
• Produsele sunt genul pentru care vrei sa lasi review si sa mai cumperi inca doua, pentru prieteni.
• Expozantii sunt remarcabili in sine: oameni creativi, deschisi si comunicativi, usor de admirat.
• E deja un loc de intalnire intre prieteni. Relatiile nu mai sunt de mult doar de vanzare-cumparare.
• Muzica buna + Cafea + Bezele + Oameni talentati si cu picioarele pe pamant = Love

Editia #Dichisar de Craciun e bineinteles si locul perfect pentru cumparat cadourile de Craciun, deci ne vedem acolo!

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de creatori tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona design, beauty & lifestyle.