Deja ne-am obisnuit ca tehnologia sa-si bage nasul in fiecare minut al vietii si iata ca in curand nici banalul barbierit nu va mai fi asa cum stim, pentru ca Skarp Technologies si-a propus sa inceapa o revolutie a barbieritului.

Desi la prima vedere pare doar un aparat de ras cu un design aparte, micul gadget facut din aluminiu ascunde un laser de mici dimensiuni care asigura un barbierit extrem de precis si care, ne promit inventatorii, ne scapa de neplacutele iritatii de dupa barbierit.

Aparatul nu are nevoie de apa, desi il puteti folosi in siguranta in dus, si nici de rezerve. Pretul poate parea un pic cam mare, dar avand in vedere toate avantajele de mai sus, suntem tentati sa spunem ca merita.La fel au gandit si toti cei care s-au alaturat campaniei de strangere de fonduri de pe Kickstarter – baietii de la Skarp si-au propus sa stranga 160.000 de dolari, dar au ajuns deja la aproape 4 mil de dolari.

Totusi, aparatul nu este lipsit de controverse, mai ales dupa ce Kickstarter a suspendat campania din cauza faptului ca producatorul nu a oferit nicio dovada ca ar fi creat un prototip functionabil. Dar baietii de la Skarp Technologies s-au miscat rapid si au mutat strangerea de fonduri pe Indiegogo, unde au reusit sa stranga peste 200.000 de dolari intr-o singura zi.

Revolutionarul aparat de ras va fi disponibil in martie 2016 si va costa in jur de 189 de dolari.

Morgan Gustavsson, fondator Skarp Technologies, nu este la prima inovatie uimitoare – in 1989 el a inventat si patentat primul dispozitiv cu lumina intens pulsata (IPL), tehnologie care a revolutionat tratamentele dermatologice, dar si epilatul.