Va invitam la BurgerFest in perioada 13 – 15 mai 2016 sa testati noul concept de biliard – Biliard cu Piciorul. In cadrul evenimentului se lanseaza masa de biliard cu piciorul destinata jocului in mediul outdoor. Astfel, vizitatorii BurgerFest isi pot testa abilitatile pe CEA MAI MARE MASA DE BILIARD din Romania destinata mediul outdoor cu dimensiune de aproximantiv 6 x 3 metri (aproximativ 4 mese de biliard).

„Am decis sa punem la dispozitia vizitatorilor BurgerFest masa de biliard cu piciorul deoarece putina miscare este binevenita dupa o masa copioasa (plina de burgeri). Punem in prim plan buna dispozitie si oferim toate ingredientele unei zile reusite: relaxare, distractie si socializare.” declara Andrei Popa, director general Pool Goal – Biliard cu piciorul.

Jocul de biliard cu piciorul este un hibrid intre cele mai indragite sporturi deja consacrate: biliard si fotbal. Aparut acum cativa ani in America de Sud, jocul de biliard cu piciorul a luat amploare si in Europa avand pasionati in tari precum Germania, Anglia, Austria, Franta si Italia.

Sub marca Pool Goal jocul de biliard cu piciorul (biliard cu mingi de fotbal sau biliard-fotbal) se practica pentru prima data in Bucuresti incepand cu anul 2016 in Bucuresti, in clubul Funland – magazinul Unirea – etaj 4.

Regulamentul jocului de biliard cu piciorul este asemanator cu cel al jocului de biliard clasic, diferenta majora fiind introducerea mingilor (fata de bile) in gauri cu piciorul (fata de tac).

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

www.BiliardCuPiciorul.ro

www.BurgerFest.ro