Alexandra Cooks e un blog care porneste de la o idee foarte simpla: iubirea pentru mancarea simpla. Autoarea blogului si a contului de Instagram s-a indragostit de mancare de cand era mica, pasiune insufletita de mama ei. La mesele din copilarie nu lipsea niciodata painea proaspata facuta in casa si pe vremea aia nici nu incapea vorba ca dressing-ul sau zeama pentru supa sa fie cumparate de la magazin. Totul se facea in bucatarie.

Cu o astfel de traditie culinara, Alexandra si-a urmat traseul definit de arome si gusturi si a urmat cursurile unei scoli de gatit. Pasul firesc dupa aceea a fost sa vada si cum e mai exact viata in bucataria unor restaurante. A lucrat la prestigiosul Fork si apoi la un restaurant chinezesc, ambele experiente lasandu-si savoarea si influenta asupra stilului Alexandrei.

Ce a invatat din intregul experiment culinar de pana acum? Simplu e mai bun. Produse bio, proaspete, de la producatori locali. Retete simple cu ingrediente fresh. Si pozele ei de pe Instagram sumarizeaza fix aceasta filosofie de cooking.

sursa imagini