24
Jul
2013

Tarantule prajite

Din seria mancarurilor ciudate, mergem peste mari si tari in Cambodgia, si aflam ca putem consuma la un pret destul de mic o delicatesa locala: tarantule prajite. Din filmele de groaza direct in vasul cu ulei incins, tarantulele sunt prajite si condimentate.

Gustul se pare ca este o combinatie intre carnea de pui si carnea de cod. Picioarele sunt crocante iar in zona capului si a spatelui se gaseste carnea cea mai buna. Abdomenul este clar doar pentru cei dornici de senzatii tari, acolo nefiind carne ci doar organe.

Tarantulele prajite, desi considerate delicatesa, pot fi consumate chiar pe strada, in pietele aglomerate, unde turistii privesc indelung creaturile abia scoase din ulei.

Se zice ca o data in viata trebuie sa incerci orice si poate in cazul tarantulelor prajite, daca tot sunt asa gustoase, am putea sa mancam o bucatica de carne fara sa stim provenienta. Sau mai bine nu… . Daca sunt curajosi care au incercat sa se dea mari cu asta!


Citeste si
Espressor cu WiFi
Gogosi umplute cu Snickers
De acum e mai usor sa inmuiati biscuitii in lapte

Articole asemanatoare

TU CE CREZI?

Mixtopia