A doua editie a BurgerFest a avut loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti, iar in seara zilei de duminica, organizatorii au declarat evenimentul SOLD OUT.

Pragul festivalului a fost trecut de peste 15.000 de persoane (plus foarte multi catei) in cele trei zile, care au consumat aproximativ 24.000 de burgeri. Au avut loc 6 concerte si doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori si unul de profesionisti.

La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea.

Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu biliard cu piciorul si doua spatii dedicate copiilor, realizate de Asociatia Ajungem Mari, respectiv UPC.

La realizarea festivalului a lucrat o echipa de productie de aproximativ 80 de persoane.

Biletul de intrare a fost 15 lei.

In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii:

Locul 1 - Catalina Zaharia
Locul 2 - Ovidiu Vasile
Locul 3 - Cezar Stanislau

Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival. Le multumim tuturor celor care au participat la competitia de amatori, ii felicitam si ii asteptam si la editia viitoare!Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume:

Burger Van
Bistro de l'Arte - Brasov
Burger Bar
Burger House - Cluj
Circus Pub
Container
Furgoneta
Combo Diner din Grand Combo
Grivita Pub & Grill
Hard Rock Cafe
La Strada Bistro - Timisoara
Modelier
Norma lui Sissoko
Old Brick Pub
Oro Toro
Sky Bar
Urban Burger

Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BurgerFest 2016:

Locul 1 - Circus Pub
Locul 2 - Hard Rock Cafe
Locul 3 - Bistro de l'ArteFelicitari tuturor restaurantelor participante!

Organizatorii multumesc in primul rand publicului, pentru participare si tuturor persoanelor implicate in realizarea aventurii burgerilor. Ne vedem in 2017!

BurgerFest 2016 a fost un eveniment sustinut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC si Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO

Powered by Kiss FM